20 Ağustos 2015 Perşembe

BAKIN BAKIN, BUNA DA BİR BAKIN! Hayalleri suya düşmüş bir İsmailağa cemaati mensubu...


İsmailağa cemaatinin hak bir tarikat olduğuna inanmışlardan birisi iseniz, sırf Allah rızası için yaşamak ve her meselede hakikati üstün tutup haklının safında yer almak isteyen, mekarim-i ahlak sahibi olmak, nefsini terbiye etmek ve mutmaninneye ulaşmak isteyen birisi iseniz, Allah'tan korkan, hesaptan titreyen birisi iseniz, bunca ispatımızı dikkate alıp gereğini yapmaya MEMUR ve MECBURSUNUZ!

Aksi durumda her mü'min, sizlerin dininizde samimi olmadığı kanaatine sahip olma hakkına sahiptir.


Şu gördüğünüz yazışmalar, beni, Akademi Dergisi'nin editörü Mehmet Fahri Sertkaya'yı yalancı, iftiracı, kişiliksiz, fitneci v.s. çıkaracağına emin olan, bir hışımla hareket edip "yüzleştirme" yapmak isteyen, bu gayret ve niyetle muhataplarına ses kaydı yaptığını haber vermeden kayıt yapıp, sonra da hüsrana uğrayan Mesut Güney isimli cemaatinizin mensubu şahsın yazışmalarıdır.

O yayınladığım, Ali Eren'in psikiyatr Prof. Dr. Sefa Saygılı'dan aktardığı bilgileri teyit eden video kaydını yapan bu Mesut Güney'dir. Yaklaşık bir saat boyunca bu video kaydını yayınlayamadı. Takipçilerimizin yoğun baskısı karşısında profilinde yayınladı, beş on dakikaya kalmaz silmek zorunda kaldı. Silinmeden de bu videoyu biz onun profili üzerinden indirip yedekledik.

Yazışmalar ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi...
Mahmud Efendinin, kendisinin kim olduğunu bilemeyecek kadar ciddi rahatsız olduğunun ispatı niteliğindeki söz konusu video burada


‪#‎mfs‬


ali eren, sefa saygılı, mahmut efendi, mahmud ustaosmanoğlu, mehmet fahri sertkaya, akıl hastası mı, akademi dergisi,











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar