19 Şubat 2014 Çarşamba

"Müslümanların özel adası oldu." | Jet Fadıl durmuyor.

maldivler, müslümanların özel adası, jet fadıl, fadıl akgündüz, caprice gold, devremülk, cübbeli ahmed hoca, dolandırıcılık,



Jet Fadıl şimdi de ‘Maldivlere’ açıldı

Avrupa'daki gurbetçilerden topladığı milyonlarca dolar ve 'dolandırıcılık' davalarıyla adından söz ettiren Fadıl Akgündüz bu sefer de bilboardlara verdiği ilanlarla gündemde...

Avrupa'daki gurbetçilerden topladığı milyonlarca dolar ve 'dolandırıcılık' davalarıyla adından söz ettiren Fadıl Akgündüz bu sefer de bilboardlara verdiği ilanlarla gündeme geldi. “Dünyada bir ilk, Müslümanların adası oldu” gibi ifadelerin dikkat çektiği ve palmiye fotoğraflarının yer aldığı ilanlarda Akgündüz, Maldivler'de "Bayanlara ve erkeklere özel plaj" vaadinde bulunuyor.

Dünya Gazetesi’nin haberine göre, Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu Caprice Gold 30 Ocak'tan itibaren Kofenbe Adası'na konaklama hizmeti 10 günlük paket tur kampanyasını başlatacak. Firmadan bir yetkilinin yaptığı açıklamaya göre, içinde ulaşımın da dâhil olduğu paket turların fiyatı 99 eurodan başlayacak. Turların ekimde, Kurban Bayram'ından hemen sonra düzenlenmeye başlayacağı ifade edildi.

Caprice Gold projesinin inşaatı bitmedi


Fadıl Akgündüz, 2011 yılında yaptığı açıklamada 2012'nin ikinci çeyreğinde Caprice Gold projesini bitirip teslim edeceğini duyurmuştu. Ancak açıklanan tarihin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen Caprice Gold projesinin inşaatı gerçekleşmedi.

Öte yandan Akgündüz'ün denetimindeki şirketten alacağını tahsil edemeyen İstanbul'daki Gıda Toptancılarının kurduğu Gıda Toptancıları İmalat Sanayi ve Depocuları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin 10. 5 milyon liralık alacak için Caprice Gold'daki 63 devre mülke haciz koydurmuştu.

Kooperatifin 12 dönümlük arsasının satışında usulsüzlük yapıldığı ve ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla, aralarında Ali Zafer Tacioğlu ve fadıl akgündüz'ün de aralarında bulunduğu 25 kişi hakkında 12 yıla varan hapis cezası istemiyle İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar