19 Şubat 2014 Çarşamba

Jet Fadıl'ın oteli açılmadan icralık oldu

jet fadıl, fadıl akgündüz, caprice gold, devremülk, jet-pa, cübbeli ahmed hoca, ahmet mahmut ünlü, mahmud efendi, ismail ağa cemaati,
Jet Fadıl'ın oteli açılmadan icralık oldu

Kamuoyunda Jet Fadıl olarak bilinen İşadamı Fadıl Akgündüz'ün Bayrampaşa'da açmayı planladığı Caprice Gold Oteli'nin açılmadan icralık olduğu ortaya çıktı.

İşadamı Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu Caprice Gold Oteli'nin açılmadan icralık olduğu ortaya çıktı. Haciz işlemini, Akgündüz'ün denetimindeki şirketten alacağını tahsil edemeyen İstanbul'daki Gıda Toptancıları'nın kurduğu kooperatif uyguladı. Toplam 10,5 milyon liralık alacak için Caprice Gold'deki 63 devre mülke haciz konuldu. Haciz uygulanan odaların, devre mülk olarak başka kişilere satıldığı düşünülüyor.

'O ODALAR BAŞKA ŞİRKETİN'



Bu durum, hak sahipleri için de sorun anlamına geliyor. Akgündüz'ün avukatları ise haciz konulan odaların, Capricegold Turizm A.Ş.'ye değil, Capricegold Gayrimenkul Yatırım Tur. Ltd. şirketine ait olduğu gerekçesi ile İcra Hukuk Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Kooperatif avukatlarının mahkemeye sundukları dilekçede, itirazın icradan satışı engelleme girişimi olduğu iddiasında bulundukları anlaşıldı.

25 KİŞİ YARGILANIYOR

Fadıl Akgündüz ile, Kooperatif'in karşı karşıya gelmelerine sebep olan arsa nedeni ile 25 kişi de İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. 12 yıla varan hapis cezası istemiyle yargılanan isimler arasında Kooperatifin eski başkanı Ali Zafer Taciroğlu, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Osman Kaan, Rasim Keklik, Mahmut Akpınar ve arsanın akrabalarına ait şirkete satışını organize ettiği ileri sürülen Fadıl Akgündüz ile arsayı resmen satın almış görünen Caprisgold Turizm İnşaat Ticaret A.Ş.'nin ortakları İbrahim Obut, Avniye Obut de bulunuyor.

İlk duruşması 21 Haziran'da görülen davada, sanıkların kendilerine yönelik suçlamayı kabul etmedikleri anlaşıldı.(Dinçer Gökçe / Hürriyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar